Deltagerne nød solen og lidt godt til ganen i Sønderhav.

Kræften knækker ikke Linet Songest

Lørdag mødte 110 mennesker op til gåtur fra Rinkenæs langs Gendarmstien forbi Stranderød og ned til  Annis kiosk i Sønderhav.

Turen foregik i fuld sol og alle deltog i det tempo, der passede den enkelte. Deltagerne bidrog med 100 kroner hver og flere andre har også doneret penge til Linet Songest indsamling til Knæk Cancer. Mandag var tallet oppe på 12.000 kroner.

Den 35 årige Linet Songest er et livsstykke og vælger at se lyst på livet. Et liv hun ikke tager forgivet, men glædes ved hver dag, der fylder hende og hendes nærmeste med gode oplevelser. 

Hun ved, at denne gang overlever hun nok ikke den rædselsfulde sygdom. Kræften vendte tilbage i 2020 – denne gang i hjernen, og har nu 10 operationer bag sig. 

Det skete efter hun fik diagnosen brystkræft 2016. 

Linet Songest vil hellere tale om det gode her i livet end sin egen sygdom. 

“Jeg anerkender kræftsygdommen og lever med den, men det må ikke styre mit liv”, siger den smilende Linet Songest, som samler på gode oplevelser og smil. Og hun vil ikke bruge livet på at ærgre sig over bagateller. ■

Linet Songest havde taget initiativ til gåturen til Sønderhav til fordel for Knæk Cancer.

blank

Quorp’s busser stillede bus til rådighed til hjemtransporten. Buschauffør Kari Jensen, Rinkenæs hentede de 110 mennesker i Sønderhav og hendes bidrag var tiden, som hun ikke tog sig betalt. 

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.