Padborg Dart Club holder åbent hus på søndag.

Kom til Dartens Dag i Padborg Dart Club

Padborg Dart Club slår søndag 11. februar dørene op for alle, der har lyst til at prøve kræfter med at spille dart. 

“Dart er en social og hyggelig indendørssport for alle – uanset køn, alder og fysisk formåen – og sporten kan dyrkes lige fra hyggeniveau til elite-niveau. 

Dartsporten er let at gå til, og det er nok en af forklaringerne på, at flere og flere danske vælger at starte til dart”, fortæller Allan Greve. 

Det er blevet populært at spille dart. Så populært, at der nu findes knap 150 foreninger rundt om i Danmark, hvor man sammen med andre dart-udøvere kan øve sig i at ramme de mest pointgivende felter i dartskiven med de let-flyvende dartpile.

Dansk Dart Union (DDU), der er den officielle idrætsorganisation for dart i Danmark, har på blot 14 år oplevet en medlemsfremgang på næsten 111 pct. (fra 1.719 medlemmer i 2008 til 3.626 medlemmer i 2022). 

Dartsporten er dermed en af de få sportsgrene herhjemme, der ikke har oplevet stagnation eller medlemstilbagegang. 

På dagen vil der være mulighed for at prøve kræfter med dartsporten, og man møder medlemmer fra klubben og kan høre mere om sporten. Man skal blot møde op, da klubben stiller pile og skiver til rådighed. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 6. februar 2024

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.