Folk fik interessante samtaler med medarbejdere fra Aabenraa Kommune om det gode seniorliv.

Det gode seniorliv handler om at have indflydelse på eget liv

Aabenraa Kommune havde forleden inviteret til en formiddag på Valdemarshus i Padborg med fokus på det gode seniorliv.

Det gode seniorliv handler om vores muligheder for at leve et aktivt liv. Måske har man stadig fuld fart på karrieren, og ens sidste arbejdsdag ligger langt ude i horisonten, eller måske har man allerede planlagt eller begyndt pensionisttilværelsen.

De godt 100 besøgende blev ved indgangen budt velkommen af en medarbejder fra Aabenraa Kommune. 

Inde i salen blev folk budt på smagsprøver fra Mad & Måltider, og man kunne høre om livet med demens, forebyggende hjemmebesøg, lokale aktiviteter, rådgivning til borgere med syns-, tale- og hørevanskeligheder, redskaber til at lette ens hverdag, forløb hos Træning & Forebyggelse og der var mulighed for få et servicetjek af rollator. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 6. februar 2024

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.