Kim Jacobsen stiftede KJ Autoparts for godt to år siden. Han har på den korte tid fået en succesforretning op at stå.

KJ Autoparts udvider medarbejderstab

KJ Autoparts begynder det nye år med at udvide medarbejderstaben. 

“Vi har fået mere og mere at lave. For at kunne tilgodese vores mange kunder bedst muligt har jeg ansat en ny medarbejder. Jeg har også investeret i en ny varebil, så vi endnu bedre og hurtigere kan servicere vores kunder”, fortæller indehaver af KJ Autoparts, Kim Jacobsen.

Kundekredsen rækker langt. Hele Midt- og Sydjylland får leveret pakkerne direkte fra KJ Autoparts, mens resten af landet får sendt varerne med Post Nord.

Reservedelsforretningen er i en rivende udvikling, og Kim Jacobsen formår med den gode service at få nye kunder i hele Danmark. 

“Normalt skaffer vi varerne samme dag og ellers fra dag til dag. Vi har nogle gode samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland. Det kommer naturligvis vores kunder til gode”, fortæller Kim Jacobsen. ■

Lajla Søballe har været med fra starten i KJ Autoparts og kører rundt med varer i Midt- og Sydjylland.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.