Da Kim Jacobsen for godt et år siden traf beslutning om at blive selvstændig, havde han ikke drømt om, at KJ Autoparts så hurtigt ville blive en succes.

KJ Autoparts har flot fremgang

KJ Autoparts på Industrivej i Padborg oplever markant fremgang trods corona.

Op til firmaets et års fødselsdag den 1. marts kan ejeren Kim Jacobsen notere en stor fremgang i omsætningen. 

“Jeg er lidt stolt over, at det er lykkedes at nå det dobbelte af det planlagte budget på bare 1 år”, siger Kim Jacobsen, som heller ikke kommer sovende til resultatet. 

Ofte er klokken kun 7.00 morgen, når Kim Jacobsen starter computeren for at ekspedere de stadigt støt stigende ordrer, der dagligt løber ind.

På trods af corona nedlukningen er ordrebogen ikke blevet mindre. Hovedsageligt ekspederer KJ Autoparts erhvervskunder. Strøgkunderne er de eneste, der mangler lige nu, selvom de kan bestille og hente ved bagdøren. 

Både Kim Jacobsen og Laila Søballe har altid tid til en snak og en kop kaffe i det store lokale, der efterhånden er fyldt med forskellige produkter.

To gange om dagen henter Laila Søballe varer i Tyskland hos deres samarbejdspartnere.

“Vores sortiment er blevet udvidet i det forgangne år, men skulle vi mangle noget, så er der dag til dag levering”, fortæller Laila Søballe, der får lavet coronatest to gange om ugen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.