Diana Galthen Madsen er ny leder af sygeplejen i Aabenraa Kommune.

Gråstener bliver ny leder for sygeplejen i Aabenraa

Diana Galthen Madsen, Alnor, bliver ny leder for sygeplejen i Aabenraa Kommune 1. marts.

“Det bliver et ufatteligt spændende arbejde, jeg kommer til at stå i spidsen for”, siger 46-årige Diana Galthen Madsen om sit nye job som leder for sygeplejen i Aabenraa Kommune.

Hun er uddannet sygeplejerske og kommer med cirka 20 års ledererfaring inden for hjemme- og sygeplejefaget. Samtidig har hun altid ønsket sig at arbejde med at hjælpe andre, da det altid har lagt hende på sinde, siden hun som barn lærte faget at kende gennem sin mor, der arbejdede i faget.

“Jeg brænder for sygepleje og vil sammen med medarbejderne stå for at yde det bedste over for borgerne. Også selvom den demografiske udvikling gør, at der kommer et andet pres fremadrettet, som vi skal tage bestik af, siger Diana Galthen Madsen, der bor i Alnor med sin mand og børn. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Privatfoto

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.