blank

Kim Stokholm er ny formand for Gråsten Handel.

Kim Stokholm ny formand for Gråsten Handel

53-årige værtshusholder på Tinsoldaten, Kim Stokholm, er ny formand for Gråsten Handel. 

Det stod ikke skrevet i kortene, det var den vej, det gik, da han for fem år siden overtog Tinsoldaten, men Kim Stokholm påtager sig gerne opgaven.

“Det lå måske ikke lige til højrebenet, men jeg er afklaret med formandsposten og går ind til det med spænding og ydmyghed. Når man råber på sidelinjen, må man også nogle gange gå ind i maskinrummet. Jeg er også lidt beæret over tilliden,” fortæller Kim Stokholm.

Nordjyde

Han er nordjyde og uddannet radio og TV sælger. I 1992 kom han til Fleggaard og avancerede til indkøbschef. Da han skulle søge nye græsgange, og Kim Vagner ønskede at stoppe som forpagter af Tinsoldaten, slog nordjyden til.

“Jeg har forelsket mig i området. Her er dejligt og hyggeligt. Jeg manglede det sociale liv, og det har man i hvert fald på et værtshus,” fortæller Kim Stokholm, der betegner sønderjyderne som et om ikke alt drikkende så i hvert fald smagsmæssigt alsidigt folk, hvad øllet angår.

“Jeg har ingen trang til kasketter og visitkort, men er af den overbevisning, at man må påtage sig ansvar, selv om det kan give et par slag over næsen. Jeg føler en forpligtelse til at være med til at præge og bidrage til udviklingen her i Gråsten. Jeg ønsker at skabe en positiv stemning omkring Gråsten Handels arbejde og at inddrage alle borgere. Det er ikke Gråsten Handel alene, der skal skabe udviklingen. Hvis nogen tror, vi har masser af penge, tager de fejl,” siger den nybagte handelsstandsformand.

“Jeg vil skabe synlighed og går ind for en bedre dialog. Vi skal se mere fremad end tilbage på godt og ondt. Der er mange, der vil Gråsten det godt. Det er det, vi skal samles om. Vi har en stor udfordring i at sikre liv i byen og sætte ind over for de tomme butikslokaler. Der er nok at tage fat på og stå sammen om. Gråsten Slotshave og Den Kongelige Køkkenhave er store aktiver for byen. Der er fortsat en masse ting, vi kan gøre bedre. Vi skal selvfølgelig videreføre det royale image, men der er også mange andre ting at gå i lag med. Der skal være plads til alles mening, og den skal fremføres i respekt for andre. Formandsposten bliver sikkert hårdt arbejde, men jeg har energi på at påtage mig tjansen,” siger Kim Stokholm, der vil samle kræfterne til gråstenernes fælles bedste. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.