Det kendte og velansete par Else og Henrik Schroll fejrer guldbryllup. 

Kendt par kan fejre guldbryllup

Else og Henrik Schroll i Padborg kan onsdag den 24. januar fejre, at de har været gift i 50 år.

Parret flyttede til landsdelen for 35 år siden. I begyndelsen boede de i Kollund, men købte senere hus på Frøs­lev­vej i Pad­borg, hvor de har boet de sidste 25 år. 

Henrik Schroll er en rigtig købmand.

Han var i et par år ansat som annonce- og redaktionschef på Gråsteneren og Mellem­fjords, men valgte at åbne sit eget reklamefirma, Schroll PR, som senere blev til Impulz.

Hans store passion for vin og bobler stammer fra hans læretid ved Skjold Burne vine.

Else Schroll var også nogle år indenfor avisbranchen, hvor hun var ansat som bogholder ved Gråsten & Omegns Folke­blad. Efterfølgende var hun ansat som bogholder  i 15 år ved Bjerring & Hansen i Aabenraa.

Da parrets søn, Thomas, overtog Impulz i 2001, fortsatte begge forældre med at være ansat i firmaet. 

I 2012 måtte firmaet imidlertid lukke på grund af finanskrisen. For­ældrene blev begge folkepensionister, mens Thomas tog en cand.merc. uddannelse og han er i dag ansat i Fleggaard koncernen.

Hjælper ved Naturmælk

Else og Henrik Schroll er stadig aktive og meget udadvendte. 

Else hjalp i mange år til i bogholderiet på Natur­mælk og har stadig en andel i Natur­mælks eventpulje og deltager ved forskellige streetfoods rundt omkring i landet. Henrik kan man finde hver eneste lørdag på markedspladsen i Aabenraa, hvor han sælger alt godt fra Natur­mælks foodtruck. Ved siden af har han stadig sit eget lille profilfirma, som han i tidernes morgen startede i Padborg. 

Henrik er stadig engageret i Bov IF, der har fylder meget af hans fritid. I godt 33 år har han været organisationsmand i Bov IF og er æresmedlem. 

Else har været medlem af roklubben i Kollund i en lang årrække og er aktiv i Fritidsparken og står for frugthaven. 

Henrik var i mange år aktiv jæger og medlem af Frøslev Jagt­forening, i dag er han forplejningsmand. Desuden er han medlem af Frøslev Mandskor, hvor han sidder i bestyrelsen. Des­­uden er han med i Lyrelauget. 

De Vestindiske Øer

Else og Henrik Schroll har været på rejse til de tidligere Dansk-Vest­indiske Øer, da Elsa har en stamfader dér.

Guldbrudeparret skal på dagen velsignes i Bov Kirke af tidligere sognepræst og borgmester Jens Aage Helmig, der er en personlig ven. 

I ægteskabet er 4 børn.  ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 18. januar 2024

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.