Som kasserer sørger Irmi Deckmann for, at der er orden i økonomien.

Kassereren i Pensionistforeningen

Irmi Deckmann i Bov er kasserer i Pensionistforeningen ved Grænsen.

“Jeg spurgte min veninde, om hun troede, jeg kunne klare det. ’Ork ja’ svarede hun. Så meldte jeg mig som kasserer,” siger Irmi Deckmann om sit første møde med Pensionistforeningen ved Grænsen.

Irmi Deckmann havde end ikke deltaget i nogen af foreningens arrangementer, før hun meldte sig. På dagen for generalforsamlingen meldte hun sig ind i foreningen, kom til mødet og rakte hånden i vejret, da formanden spurgte, om der var nogen forslag til valg af kasserer.

“Først mugede folk lidt i krogende,” genkalder Irmi Deckmann grinende.

Hun trådte derefter op og præsenterede sig for forsamlingen. Siden er man stoppet med at “mugge”.

Irmi Deckmanns eneste betænkelighed var elektronikken.

“Jeg spurgte, om det betød noget, om man førte regnskab på papir eller på computeren. Det gjorde det ikke, så jeg meldte mig.”

I det daglige bor Irmi Deckmann i et hyggeligt hjem i Bov. En venindes fine maleri i blå nuancer hænger meget passende ved siden af flotte blå tallerkener med forskellige motiver. En duft af kaffe og småkager samt Irmis store smil er de første indtryk man bydes velkommen af i hjemmet. Kaffen er leveret friskkværnet til hjemmet af kæresten Henning akkompagneret af følgevennen, hunden Paul, der sammen bor nogle få huse henne ad vejen. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72