blank

Parret på Holbøl Landbohjem, Karin og Finn Jørgensen, ser lyst på livet og fremtiden. De ønsker ikke længere at stå i spidsen for det kendte spisested, men har valgt at gå på pension.

Karin og Finn stopper på Holbøl Landbohjem

Karin og Finn Jørgensen, som har forpagtet Holbøl Landbohjem siden 1998, vil ikke mere. Begge fylder snart 67 år og har nu en alder, hvor det er passende at holde.

Efter 22 år som forpagtere af Holbøl Landbohjem siger det populære værtspar farvel og går på pension med udgangen af juli måned. 

“Det har ikke været en let beslutning for os, fordi vi nyder at være på arbejde sammen med vores fantastiske personale. Kontakten med kunderne kommer vi også til at savne helt vildt”, fortæller en rørt, men afklaret Finn Jørgensen, der lærte madkunstens hemmeligheder på Agerskov Kro.

Karin og Finn Jørgensen havde første arbejdsdag i Holbøl den 1. juni 1998 og sammen har de opbygget en succesrig forretning med et godt rygte, der er kendt i hele Sønderjylland.

Kendte brands

Holbøl Landbohjem er kendt for deres gode mad, dejlige festlokaler og et sted, hvor kunden altid prioriteres højt. Men der er også andre ting, der har været med til at sætte landbohjemmet på landkortet som et sted, hvor der serveres god mad og hygge. 

Siden 2001 har der været “Bix & Bajer” på menukortet hver torsdag og det tiltrækker folk fra nær og fjern. Uge efter uge. Det er blevet så stor en succes, at Karin og Finn valgte at få navnet »Bix & Bajer« varemærkeregistreret for år tilbage.

Derudover er både Al-Sang og Fredagsbuffet blevet store tilløbsstykker, ligesom “Borgermad”, hvor Holbøl Landbohjem leverer mad ud af huset hver formiddag. De ting fortsætter naturligvis også fremover.

Lover god start for ny forpagter

Bestyrelsen for Andels­selskabet bag Holbøl Landbohjem skal nu i gang med at søge ny forpagter. 

“Vi er selvfølgelig kede af, at Karin og Finn stopper som forpagterpar på Holbøl Landbohjem, men vi forstår og respekterer også deres ønske om at trappe ned og nyde deres otium”, fortæller formanden Jens Peter Skjøth og fortsætter: 

“Nu starter vi processen med at finde en ny forpagter, der vil kunne nyde godt at den goodwill, Karin og Finn har opbygget omkring landbohjemmet i de sidste mange år. 

En ny forpagter vil kunne overtage en god og sund forretning med et rutineret og dygtigt hold ansatte samt en masse ordrer, der allerede er i bogen. Landbohjemmet er løbende blevet renoveret over de sidste par år og fremstår i dag med flotte lokaler og et moderne køkken. Vi skylder Karin og Finn stor tak for deres mangeårige indsats på Holbøl Landbohjem”, siger Jens Peter Skøth. ■

blank

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80