Karen-Marie Fabricius har solgt sit livsværk til en tysk 

Karen-Marie Klip solgt på falderebet

Karen-Marie Klip’s brand og koncept er solgt til det tyske ægtepar Silvia og Wolfram Jordan.

Silvia har gennem flere år drevet virksomheden Papier + Ideen i Dippoldiswalde. 

Her har hun med butik, kurser, messer og Instagram været med til at udbrede kendskabet til Karen-Marie Klip. Nu udvider parret virksomheden og overtager aktiviteterne i Karen-Marie Klip & Papir A/S med bl.a. hele Karen-Marie Klips Quillingkoncept, Webshop, kundeklub og YouTube kanal. 

Aktiviteterne flyttes til Tyskland, mens webshoppen fortsat leverer overalt. Parret forventer, at kunne levere fra webshoppen i starten af maj.

“Det er som at få et stort varmt kram”, siger Karen-Marie Fabricius om kundernes reaktioner på ophørsudsalget.

”Der er stor forståelse for, at jeg ikke har kræfter til mere. Vi får mange kærlige hilsner om sjove minder og om, hvor meget vi har betydet for dem. Det varmer om hjertet og det gør deres glæde over, at salget også er faldet på plads”, siger Karen-Marie Fabricius, som fortæller, at nogle kunder har svært ved at forstå, at bygningen på Bomhusvej ikke er med i købet.

“Bygningen er stadig til salg og er fra maj er den klar til at blive brugt til nye aktiviteter”, siger Karen-Marie Fabricius.

Farvel

Ophørsudsalget fortsætter. For tiden er der 50% rabat på varerne. Fredag den 31. marts fra 10 – 14 Karen-Marie Fabricus farvel i butikken på Bomhusvej med et glas bobler og hyggesnak og påbegynder den endelige slutspurt på ophørssalget med 60% på de resterende varer.

Der er ryddet op i hjørner og kroge, og der er borde med masser af restvarer for blot 1 krone.

“Det har været eventyrligt. Både min mand Jørgen og jeg er taknemmelige for den store støtte, vi har fået gennem årene både fra aktionærer, kunder, forretningspartnere og lokalområdet”, siger Karen-Marie Fabricius. ■

Fakta
Ugen op til påske ændrer rabatten sig:

Mandag den 3. april er der 60% rabat.
Åbent fra 10-17.30

Tirsdag den 4. april er der 70% rabat.
Åbent fra 10-14.00

Onsdag den 5. april er der 80% rabat.
Åbent fra 10-14.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.