John O’Driscoll modtog musikpris 2022.

John O’Driscoll får musikpris

Sønderborg Kommunes Musikråd har tildelt sangeren og musikeren John O’Driscoll, der i mange år var en fast del af Frk. Jensen i Skelde, den ene af to musikpriser for 2022. 

Overrækkelsen fandt sted på Back to the Roots musikfestivalen på Rinkenæs Skole.

Prisen består af et diplom, en statuette og et beløb på 15.000 kr.

“Du er modtager af Musik­prisen 2022, fordi du gennem en årrække har gjort en forskel i musiklivet i Søn­der­borg Kommune.

Du har i flere årtier været aktiv både ved at spille og synge, men også motivere yngre kræfter til at spille musik

Du spiller, synger og lærer fra dig, så folkemusikken, især den irske tradition, bliver videreført.

Om det er Tønder Festival, Bro­ager Musik­festival eller Back to the Roots Festival er du med – alle steder inspirerer du med din store glæde for musik.

John du er en stor ambassadør for Folke og Roots musik i vores område. Gennem dit aktive virke i det kulturelle liv og dit brede engagement har du medvirket til udvikling af musiklivet i Søn­der­borg Kommune”, lød det ved overrækkelsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.