Der blev lyttet intenst til gode råd og fif under tilberedningen af maden

Husmødre i køkkenskole

I alt 40 medlemmer fra Kruså Husmoderforening fik forleden en lektion i finere madlavning i køkkenet på Lyskovskolen i Bov. 

Kokken var 52-årige Tommy Beck fra Annas Køkken i Padborg, som tilberedte en spændende tre retters menu, som bestod af ovnbagt laks a´la´nage, kalveculotte m/selleri, rødløg samt champagne kartoffel og æbletærte med vanilje og cremefraiche.

Tommy Beck arbejder til daglig som køkkenleder på EUC SYD i Sønderborg, og har arbejdet 18 år på restaurant Knapp i Aabenraa. Han delte ud af gode råd og fif til madlavningen og lagde ikke skjul at godt med smør og fløde, sammen med salt og peber, kan gøre underværker i madlavningen.

Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor husmødrene for én gangs skyld kunne nyde maden, uden selv at stå for madlavningen. ■

Kokken Tommy Beck fra Annas Køkken stod for en spændende tre retters menu

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 19. marts 2025

Skrevet af

Helle Hockerup
Helle HockerupLokalredaktør
Ring 22 92 21 19

Fotos af

Helle Hockerup
Helle HockerupLokalredaktør
Ring 22 92 21 19

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.