Hummels bestyrelsesformand Christian Stadil tog sammen med borgmester Thomas Andresen (V) og administrerende direktør Allan Vad Nielsen første spadestik til det nye distributionscenter ved Bov-afkørslen i Padborg. 

Hummel tager første spadestik i Padborg

Hummel får snart lager- og distributionscenter i Padborg

Forleden blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. 

Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

“Jeg er meget glad for, at Hummel har besluttet at bygge deres højteknologisk distributionscenter i Aabenraa Kommune i et i forvejen stærkt erhvervsområde, og jeg ser frem til at følge byggeriet. I Aabenraa Kommune vil vi erhvervslivet, og at Hummel vælger at bygge her, er for mig en bekræftelse på, at erhvervslivet også vil Aabenraa Kommune”.

Sådan lyder det fra borgmester Thomas Andresen (V) efter han fredag eftermiddag sammen med Hummels bestyrelsesformand, Christian Stadil, og administrerende direktør, Allan Vad Nielsen, tog det første spadestik til virksomhedens nye automatiserede lager- og distributionscenter på cirka 24.000 kvadratmeter, der skal håndtere forsendelser til mere end 30 lande.

Porten til Europa

Erhvervsområdet i Padborg, hvor det nye, internationale lager bliver bygget, er et internationalt, strategisk vigtige erhvervsområde, hvor der er kort vej de største markeder.

“I Padborg får Hummel en stærk infrastruktur, som samtidig er porten til Europa med direkte adgang til det europæiske motorvejsnet. I Aabenraa Kommune er digitalisering i højsædet, og jeg er sikker på, at Hummel også her passer godt ind med deres teknologi for fremtidens distributionscentre”, siger borgmester Thomas Andresen, som samtidig glæder sig over, at når lageret står færdigt og er klar til at blive taget i brug vil skabe nye, lokale arbejdspladser. ■

Hummels kommende lager bliver på 24.000 kvadratmeter, og kommer til at ligge helt ud til motorvejen vest for Padborg

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.