Artikelbeskrivelse

Hermann og Sögaard inviterer til ballonfest på Black Friday

Af Pernille Kjeldtoft Hansen
Når der på fredag afholdes Black Friday i Torvecentret i Padborg inviterer Hermann og Sögaard kunderne indenfor til fest og farver i deres kun 2 måneder gamle butik.
Det er Jonna Hermann og Kirsten Gosmer Sögaard, der står bag Torvecentrets nyeste butik, og selvom de har overtaget butikslokalerne og en stor del af inventaret fra Bibbe, har de præsenteret en ny og anderledes dametøjsforretning
I et virvar af svævende og farverige balloner, er det de to veninder og nu også forretningspartneres intention, at kunderne skal træde ind i en butik fyldt med fest og farver.
Balloner med rabat
Kunderne må trække en af de heliums fyldte balloner ned fra loftet, og deri er en seddel placeret, som angiver, hvor meget rabat man kan spare på ikke i forvejen nedsatte varer, man måtte ønske at købe til aftenens arrangement.
Dertil kommer også et såkaldt ’trafiklys’, som udgør en af butikkens vægge fyldt med tøj mærket i forskellige farver. For hver farve er der en tilhørende pris, og tøjet med den respektive farve kan være sat ned til mellem 100 og 500 kr.
Jonna Hermann, Kirsten Gosmer Sögaard og deres butiksassistent Gitte Bruhn har store forventninger til Black Friday arrangementet, og med deres sprudlende humør og entusiastiske og positive tilgang til tingene håber de på, at kunne give kunderne en dejlig aften med fest og farver. 

Gitte Bruhn, Jonna Hermann og Kirsten Gosmer Sögaard inviterer til ballonfest. Arkivfoto

Gitte Bruhn, Jonna Hermann og Kirsten Gosmer Sögaard inviterer til ballonfest. Arkivfoto