Artikelbeskrivelse

Gråsten Boghandel rykker bogudsalget frem

Af Søren Gülck
Danskernes nytårsforsæt handler ikke bare om at smide det overflødige julefedt og komme i bedre form.
Rigtig mange danskere er også gået ind i det nye år med en ambition om, at 2016 bliver året, hvor der skal læses mere.
Det mærker Gurli Nielsen i Gråsten Boghandel, som i øjeblikket er ved at gøre butikken klar til en af årets store begivenheder – bogudsalget.
”Bøger er med til at stimulere fantasien og udvide horisonten. Mange af vores kunder bruger især vintermånederne til at læse og hygge sig i et lunt hjørne”, fortæller Gurli Nielsen.

Rykker bogudsalget

Hos Gråsten Boghandel vil man gerne understøtte kundernes gode intentioner om at læse mere. Det er en af grundene til, at kæden Bøger og Papir i år rykker det store årlige bogudsalg en måned frem. Bogudsalget starter torsdag den 28. januar kl. 07.00.
”Det er nu mange læsere er motiverede for at gå på opdagelse i litteraturens verden, og så skal vi naturligvis også være klar”, siger Gurli Nielsen.
De første tre dage vil der være 20 procent på alle ikke i forvejen nedsatte bøger. Desuden har boghandlen købt ekstra stort ind af en lang række topudgivelser, som vil blive solgt til skarpe priser.

Rejsebøger hitter

Ifølge Gurli Nielsen vil blandt andet rejsebøger været et hit blandt kunderne, når bogudsalget starter.
”Vinterkulden får mange til at drømme sig til lune og fremmede himmelstrøg, og så er det rart at kunne starte ferieforberedelserne tidligt. Men der er naturligvis også mulighed for at finde masser af andre bøger og litteratur til hele familien”, tilføjer Gurli Nielsen, der giver rundstykker til de morgenfriske. 

Gurli Nielsen åbner det store bogudsalg torsdag kl. 7.00, hvor der er rundstykker til de morgenfriske. Foto Søren Gülck

Gurli Nielsen åbner det store bogudsalg torsdag kl. 7.00, hvor der er rundstykker til de morgenfriske.
Foto Søren Gülck