Louise Øland og Claus Sisseck har moderniseret Garantbutikken på Nørregade i Padborg.

Garant er klar med nye tiltag

Garantbutikken i Padborg er blevet moderniseret og har fået nye åbningstider.

Den flere måneder lange nedlukning har Louise Øland og Claus Sisseck brugt på, at få det sidste på plads af en større modernisering af den kendte butik i Nørregade.

“Nu er vi helt klar til at tage imod kunderne i butikken, der har fået en ny og meget inspirerende gardinafdeling”, fortæller Claus Sisseck.

Kunderne kan i butikken bestille tid til gennemgang af gulv og gardin muligheder.

“Det har haft en utrolig god effekt på kundernes købsoplevelse. Her har jeg oplevet, at ved at kunne være nærværende, ved at kunne have fuld fokus på den enkelte kundes behov, har jeg oplevet en større glæde hos kunderne, når jeg kom ud i hjemmet til opmåling af det bestilte”, siger Claus Sisseck.

Nye åbningstider

Ifølge Louise Øland er købsprocessen anderledes i dag end tidligere. Hun mærker på kunderne, at de gerne vil høre om farver og trends.

De opfordrer kunderne til at booke en personlig tid, og Claus Sisseck vil stå til rådighed både i folks eget i hjem og i butikken. Det er baggrunden for, at der er ændret på åbningstiden i butikken, hvor Louise Øland vil betjene kunderne alle hverdage indtil kl.16.00. Lørdagens åbningstid er bibeholdt samt en fast lang åbning om torsdagen. ■

Claus Sisseck i et nyt afsnit i butikken med akustikpaneller i baggrunden fra det danske firma I-wood.

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.