Formand for Gråsten og Omegns Brugsforening, Birgitte Bille Schøning og uddeler Jesper Thomsen er parat til at række de handlende i Gråsten en økonomisk håndsrækning

Genåbning:

SuperBrugsen støtter op om butikkerne i Gråsten

SuperBrugsen i Gråsten er parat til at række en hjælpende hånd til butikkerne i Gråsten.

Budskabet kommer fra uddeler Jesper Thomsen og formand for Gråsten og Omegns Brugsforening, Birgitte Bille Schøning.

“Det var en festdag, da detailbutikkerne igen fik lov til at åbne op efter 12 måneder med delvis tvangslukning. De udfordringer der følger med ved at være lukket er især af økonomisk karakter. Her træder SuperBrugsen til i uge 12 og 15 og tilbyder medlemmerne af Gråsten Handel 8 sider gratis annoncering”, lyder det fra Jesper Thomsen og Birgitte Bille Schøning.

“De lokale butikker i Gråsten har kæmpet en brav kamp med forskellige tiltag lige fra klik-og-hent, takeaway til online salgsaftner på Facebook. Og der er virkelig grund til at lette på hatten over den kampvilje og gejst, som mange af byens butikker har lagt for dagen i en meget svær tid. Gråsten er karakteriseret ved at have mange ‘hjerteblodsbutikker’, der gør alt, hvad de kan for at holde sammen på tingene og for at holde næsen oven vande. Det mærker alle, der har deres færden i butikkerne”, siger Jesper Thomsen og Birgitte Bille Schøning, som har fået fået fuld opbakning i bestyrelsen til støtten.

Lokalt sammenhold

“Det sker udfra en betragtning om, at lokalt sammenhold, samarbejde og loyalitet butikkerne imellem er vigtigt. Vi skal sparke liv og gang i butikkerne igen”, pointerer Jesper Thomsen og Birgitte Bille Schøning.

Jesper Thomsen peger på, at SuperBrugsen ikke på noget tidspunkt har været ramt af nedlukninger.

“Naturligvis har vi været underlagt massevis af restriktioner, men vi har kunnet holde gang i butikken og driften. Og mens vi har haft nok at se til, har vi kunnet se vores gode kolleger i byen være lukket helt ned. Det har været et stort pres for mange butikker ikke mindst økonomisk, og selv om butikkerne nu igen må åbne, ved vi godt, at det ikke bare kun handler om at åbne dørene. Nu skal der gang i annonceringen i den lokale ugeavis igen, og det er her, at vi i SuperBrugsen godt vil give en hjælpende hånd”, siger Jesper Thomsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.