Lisbeth Elbech og Bent Christensen glæder sig til indvielsen på lørdag af den ny krolfbane i Smedeby

Frivillige etablerer krolfbane i Smedeby

Lisbeth Elbech og Bent Christensen fra Smedeby har på egen hånd taget initiativ til etablering af en ny krolfbane i Smedeby.

Ideen opstod via “Bevæg For dig Livet”, hvor Lisbeth Elbech er gåvært.

“Det er jo ikke alle, der har lyst til bare at gå. Derfor fik vi vi idéen til krolfbanen. Vi har et flot grønt område mellem Svangkærvej og Vestervang i Smedeby, og her gav kommunen os lov til at etablere den nye bane. Vi håber at kunne lokke nogle folk op at stolen og komme ud i den friske luft, samtidigt med at man hygger sig”, fortæller Lisbeth Elbech Christensen, som har stiftet “Krolfspillets venner i Smedeby” igennem DAI (Dansk Arbejder Idrætsforbund.)

Bent Christensen sørger for at holde græsplænen, og samtidig er han formand for den nye forening.. 

Banen indvies lørdag den 4. september kl. 14.00. Der kommer en repræsentant fra DAI og etablerer banen og instruerer i krolfspillet. Han forærer også et sæt krolfspil til den nye klub.

“De nærmere detaljer og spilletider aftaler vi på selve dagen. Vi håber på opbakning, en masse frisk luft og glade mennesker. Vi ser frem til denne dag, da vi har barslet med ideen længe, men covid-19 satte en stopper for arrangementet. Nu kan det endelig realiseres”, fortæller Lisbeth Elbech Christensen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.