Forrest ses Lene Kock, Pernille Flyger og Ingrid Johannsen.
Bagest ses Gitte Bruhn og Jane Hansen.
Foto Jimmy Christensen

Frivillige bag Kvindemessen 2019

Bag Kvindemessen 2019 står seks kvinder, som alle har ydet et stort stykke arbejde både i forhold til planlægningen og udførelsen af arrangementet.

Lene Kock, Gitte Bruhn, Ingrid Johannsen, Pernille Flyger, Jonna Seemann og Jane Hansen er arbejdsgruppen bag projektet, som har stået for at invitere områdets butikker, lave reklame for messen og planlægge programmet ned til mindste detalje. 

”Det er vigtigt at have et arrangement som Kvindemessen i Gråsten, så der kommer kunder udefra. De kommer både fra Aabenraa, Sønderborg, Padborg og de mindre byer for at se, hvad der sker i Gråsten, hvilket er godt for handlen, og det er derfor, jeg er frivillig og ønsker at støtte et formål som dette”, siger Gitte Bruhn fra Bruhns. 

Lang proces

Det første møde fandt sted inden jul, og planlægningen af messen er en længere proces, der tager 3-4 måneder. Arbejdet er frivilligt, og det er et tidskrævende projekt.

Kvindemessen 2019 har alt med ind under sin kappe; 

Mode indenfor både tøj, briller, hår og nips til boligen samt megen inspiration indenfor mad. Der er en del nye forskellige udstillere såsom Værftet, Teddys salon og Quorps busser.

Det Grønne Køkken er ny i år sammen med SuperBrugsen, som kan friste med smagsprøver fra forskellige leverandører på messen.

Alle seks i arbejdsgruppen håber på stor opbakning fra lokalbefolkningen, så at kvindemessen kan bibeholdes i byen. Den er en af de traditionelle, store arrangementer, der er tilbage i Gråsten, og det er derfor vigtigt, at der støttes op omkring arrangementet og værnes om det, så det fortsat kan eksistere.

”Jeg var med for første gang sidste år, hvor jeg stod i front for SuperBrugsen, hvilket var et super arrangement, hvor vi var tæt på vores kunder. Det er samme hold, der kommer i år, som var med sidste år. Man skal huske at deltage, når der er noget lokalt – derfor er vi med igen i år”, fortæller Pernille Flyger, souschef hos SuperBrugsen.

Jonna Seemann og Jane Hansen fra 2Dreams er også med på teamet i år i forbindelse med modeshowet, der viser den nyeste mode indenfor forårsvarer. 

”Vi vil gerne bidrage til Kvindemessen 2019 og gøre en forskel. Vi ser frem til, at showet bliver skudt i gang, og vi håber på et stort fremmøde med en masse glade mennesker”, siger de smilende. 

Også Ingrid Johannsen, mediechef ved Gråsten Avis, ser mange fordele ved et arrangement som dette, hvilket ligger til grund for, at hun er én af planlæggerne bag.

”Der skal ske ting og initiativer i lokalområdet. Hvis der skal være butikker i morgen, så skal de benyttes og være et naturligt omdrejningspunkt for vores handel. Det er netop også Gråsten som helhed, der vinder, da det er byen, der i fokus for holdet bag kvindemessen”, siger Ingrid Johannsen.

Billetter kan købes endnu

Lene Kock fra Bageriet Kock lægger også gerne en indsats for at stable et arrangement som Kvindemessen på benene. Hun fremhæver, at de sidste stadig kan nå at få købt en billet, som sælges i Bageriet Kock, Matas Gråsten, 2Dreams og Bruhns, SuperBrugsen Gråsten samt hos Guldsmed Rie Meyer i Padborg. 

”Jeg glæder mig til, at arrangementet ryger af stablen. Fællesskabet mellem butikkerne, der er med til at støtte messen, er fantastisk, og det vil jeg gerne være med til at støtte igen i år”, siger Lene Kock. 

Messen løber af stablen torsdag den 14. marts kl. 19.00-20.00 i Ahlmannsparken og er arrangeret af Gråsten Handel. ■

Skrevet af

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50