Karina og Stefan Sönnichsen viser nyheder inden for smykker for alle aldersgrupper. Foto Ingrid Johannsen

Forårsnyheder fra Sönnichsen

Sönnichsen Ure og Smykker i Gråsten er klar med smykker til unge og gamle, og derudover har de et nyt, bæredygtigt koncept i ærmet.

Til kvindemessen den 14. marts i Gråsten vil der blive fremvist nyheder inden for smykker for alle aldersgrupper. Derudover vil der også blive fremvist et lille udpluk af konfirmationssmykker til de kommende konfirmander. 

Deltaget i mange år

”Vi glæder os til at deltage på messen, og vise hvem vi er, og hvad vi står for. Vi har været med næsten alle gange, messen har været afholdt, og det er en hyggelig aften, hvor vi kan vise forårsnyhederne frem og snakke med de kunder, der deltager i festlighederne”, siger Karina Sönnichsen. 

Bæredygtige diamanter

Sönnichsen vil desuden vise et bredt udvalg af nyheder i form af vielsesringe. Derudover kører de en kampagne omkring klimavenlige diamanter, hvilket er diamanter fremstillet på bæredygtig vis med samme egenskaber som almindelige diamanter. 

”Klimavenlighed er meget nutidigt – også i smykkebranchen – derfor er det vigtigt for os at kunne være med til at formindske CO2-udslippet og være med til at gøre smykkebranchen mere miljøvenlig”, fortæller Karina Sönnichsen. ■

Skrevet af

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80