Formand for Kruså Husmoderforening Rita Clausen.

Foredrag om tricktyverier og fupmails

Kruså Husmoderforening byder på foredrag om tricktyveriet og fupmails i Grænsehallernes Multisal torsdag den 22. juni kl. 14.00. 

“Desværre er der mange, der bliver udsat for digitale indbrud, tricktyverier, fupmails og fupopkald. Derfor har vi fået Sønderjyllands Politi til at komme og holde et foredrag om, hvordan man kan undgå at hoppe i fælden”, fortæller Rita Clausen, der er formand for Kruså Husmoderforening. 

Det er svært at skelne imellem, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. 

Åbent for alle

Både unge og gamle kan blive snydt. Derfor har bestyrelsen valgt, at arrangementet er åbent for alle og det kræver ikke medlemskab at deltage. 

Prisen er 50 kr. inklusive kaffe og kage, som betales ved indgangen. Dog er det nødvendigt at tilmelde sig inden på tlf. eller på sms på 2578 3247 mellem den 12. og 16. juni.

Efter foredraget bliver der mulighed for at stille spørgsmål. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.