blank

Marianne Thomsen Clement med flere giver koncert i Ahlmannsparken lørdag den 11. juni. 

Fløjtenistinde spiller Carl Nielsen i BHJ Salen

Lørdag den 11. juni klokken 15 giver fløjtenist Marianne Thomsen Clement koncert med temaet Carl Nielsen og Fløjten i BHJ Kultursalen i Ahlmannsparken.

Fløjten er i centrum for en palette af følelser i samspil med de øvrige instrumenter, der bestyres af Ensemble Hermes med pianist Kristoffer Hersnack og dirigent René B. Nielsen.

Koncerten indledes med Mozarts Fløjtekvartet for fløjte og strygere. Derefter følger Poulencs Sonate for fløjte og klaver, som repræsenterer den raffinerede, franske fløjtetradition. Life by the Brook er skrevet af svenske Erik Valdemar Sköld specielt til denne koncertrække inspireret af naturen og komponistens eget syn på fløjtens karakter.

Endelig kommer Carl Nielsen i et ekspressivt og kraftfuldt portræt af tværfløjten, som tager publikum med ad mørke stier og dybe afgrunde gennem idylliske landskaber på rejsen i fløjtens klangunivers, så der bliver triller i mange varianter i Ahlmannsparken.

Koncerten gennemføres i samarbejde med Gråsten Forum. Entreprisen er 95 kroner. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.