Det var en meget overrasket og glad Rasmus Friis Pedersen, som fik overrakt DI Sønderjylland Lærlingepris 2024. Her ses fra borgmester Jan Riber Jakobsen (K), Torben Pedersen, bestyrelsesleder i DI Sønderjylland, lærling Rasmus Friis samt Nanna Noe, HR direktør i DI Sønderjylland.

Fejedreng blev lastvogns­mekaniker i Padborg

Rasmus Friis Pedersen har udvist en bemærkelsesværdig dedikation og engagement i sit arbejde som lastvognsmekanikerlærling og bidraget fagligt og socialt hos Bache A/S i Padborg. 

Derfor modtager han forleden – til sin store overraskelse – DI Sønderjyllands Lærlingeprisen 2024. 

På virksomheden begyndte han som fejedreng og er nu blevet lastvognsmekaniker og det med så stor succes, at han altså nu modtager lærlingeprisen.

Rasmus er 21 år og er en forbilledlig rollemodel for virksomhedens nuværende lærlinge, der ser op til ham for hans faglige dygtighed, arbejdsmoral og positive indstilling. Hans evne til at inspirere og motivere andre unge til at forfølge en karriere inden for erhvervsuddannelserne er uvurderlig.

Han kom til Bache A/S som en ung og energisk fejedreng og med en drøm om at forfølge en karriere inden for regnskab og blive regnskabschef. Men det tog ikke lang tid før han fandt sin sande passion i faget som lastvognsmekaniker. Han tog initiativet til at begynde uddannelsen, og siden da har han udvist en imponerende faglig indsigt og dygtighed, lyder det i indstillingen fra virksomheden.

Det har han gjort så godt, at han som en overraskelse for ham modtager Lærlingeprisen 2024.

Det er en stolt borgmester, der vil være med til at fejre den unge lastvognsmekaniker og prismodtager.

“Jeg har al mulig grund til at være stolt. For jeg kan jo konstatere, at vi ikke blot har dygtige virksomheder her i kommunen. Vi har også dygtige lærlinge”, siger borgmester Jan Riber Jakobsen (K).

“Rasmus er i høj grad en god kollega, der altid strækker en hjælpende hånd ud. Vi er stolte over at have ham i vores team”, siger direktør Michael Bache. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 15. maj 2024

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af
Gordon Trier

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.