E’ Arnstej er blevet renoveret

Gråsten FDF’s kredshus har det seneste halve år gennemgået en større renovering.

Kredshuset har tilhørt FDF siden 1981 og ligger på Ravnsbjergvej 8. 

Huset blev dengang opført med økonomisk støtte fra forskellige fonde, samt frivilligt arbejde af foreningens bestyrelse, ledere, støtteforeningen samt forældre. 

“Vi er meget taknemmelige for vores flotte og rummelige kredshus, men samtidig har vi også en stor udfordring i vedligeholdelsen”, fortæller Henrik Frost, der er bestyrelsesmedlem i FDF Gråsten. Foreningen har modtaget 700.000 kr fra A.P. Møller Fonden til renoveringsprojektet.

Pengene er blevet brugt til udskiftning af dele af murværket, som var nedbrudt af fugt og frostsprængninger, udskiftninger af sternbrædder, nyt Velux ovenlys i salen samt nyt Phønix tag på hele huset. 

Norlys Vækstpulje har bidraget med 89.500 kr. til energirenovering i form af varmepumper til hele huset. 

Fabrikant Mads Clausens Fond har bidraget med 50.000 kr.  til udskiftning af døre og vinduer. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 10. juli 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.