Der var masser af sang, kagebord og god stemning ved jubilæumsfesten.

Dalsmark Plejehjem fejrede 50-års jubilæum

Det blev på alle måder en fantastisk dag, da Dalsmark Plejehjem i Rinkenæs fejrede sit 50-års jubilæum.

I Dalskrogen var der rejst tre telte til de over 100 gæster, som i det flotte vejr gav god skygge for solen til beboerne.  

Der blev holdt en stribe taler. Forstander på Dalsmark, Maibritt Elm Nielsen, indledte jubilæumstalerne og siden fulgte tale fra formand for Danske Diakonhjem, Flemming Christensen.

Ellen Trane Nørby (V), der også er borgmesterkandidat i Sønderborg Kommune, talte om de ældres ret til at kunne vælge frit, 

Der var også tale af formand for Vennekredsen, Jørn Rørholm, der talte under Det Sønderjyske kaffebord .

Dagen igennem var der jazz musik, jagthornsblæsning og herlig syng med musik med Vagns duo.

Dalsmark Plejehjem modtog mange flotte gaver på dagen fra familier og beboere. Personalet på Dalsmark gav et Hjertetræ, der vil gøre lykke i mange år fremover med sine smukke årstidsfarver.

Vennekredsen på Dalsmark Plejehjem gav kr. 25.000 kr, der skal bruges på et sejl ved Dalskrogen, hvor det vil give skygge og ly afhængigt af vejret. ■

Ellen Trane Nørby holdt festtalen på Dalsmark.

Skrevet af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.