Allan Greve fra AGR Consult i Padborg Torvecenter har investeret i en lader til el/hybridbiler

Oplad bilen nemt i Padborg

Allan Greve fra AGR Consult i Padborg har investeret i en lader til el- og hybridbiler. 

“Jeg har planer om at købe en firma-elbil. Derfor har jeg fået sat en lader op, som også kan benyttes af andre med hybrid/elbiler”, fortæller Allan Greve.

Prisen for at få ladet sin bil op er meget forskellig fra sted til sted, men hos Allan Greve koster det 2,40 kr. pr. kilowatt time.

På lade-standeren er der en QR-kode som skannes med mobilPay, så det er meget nemt og billigt. 

Afhængigt af bilen er det forskelligt, hvor lang tid en opladning tager. Der er 2 x 11 kw udtag, så en tur på café eller rundt i Padborg Torvecenters butikker gør meget ved en opladning.

“For mig er det vigtigt, at det er alle der kan benytte laderen. På sigt vil det være sådan, at AGR Consults kunder automatisk får en tilbudspris på strømmen”, fortæller indehaveren af AGR Consult Allan Greve. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.