Publikum fik en stor oplevelse, da Cirkus Trapez gæstede Gråsten.

Cirkusforestilling med dramatik

Cirkus Trapez gav forestilling på Ringriderpladsen i Gråsten med godt 350 gæster i teltet, som alle fik en god oplevelse.

Programmet bød på mange fine numre – ikke mindst et indslag med klovne, der fik inddraget publikum i løjerne til stor begejstring for de yngste. 

For mange var det første gang, de var i cirkus, så naturligvis var begejstringen stor for SuperBrugsen tilbud om gratis billetter.  

Drama

Pludseligt i sidste nummer inden pause opstod der drama i teltet. 

Det skete i forbindelse med afslutningen af et hestenummer. Da hesten skulle forlade manegen, løb den ikke ud som normalt, men sprang umotiveret til side tæt forbi publikum. 

Hesten løb igennem sidetæppet og ødelagde tæppet og en del musik og computeranlægget. 

Flere greb i hast deres børn for at få børnene i sikkerhed. 

Artisten var tydeligt rystet over hændelsen. 

“Det er min egen hest, og jeg rider på den dagligt. Den er utrolig rolig, så det kommer i den grad bag på mig, at den pludselig løb halt løbsk”. Hverken personer eller hest kom til skade. Der skete udelukkende skade på teknisk udstyr. ■

Skrevet af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.