blank

I første foredrag giver trompetist Søren Peter Frøsig og pianist Gert Jacobsen en musikalsk fortælling om Louis Armstrong

Broagerhus er igen klar til mørkere tiders sysler

Så er sommerferien slut. Det er blevet hverdag igen.

“Det gælder også på Broagerhus. Det summer af aktivitet i værkstederne, og kortspillerne henter nye stik hjem,” fortæller formand for Broagerhus, Erik Krogh, der sammen med den øvrige bestyrelse er klar med interessante arrangementer på byens mødested.

“Vi har lige haft udstilling arrangeret af Sunde­ved Hus­flid, hvor 30 hobbyudstillere viste deres kunnen inden for knipling, trædrejning, smykker og mange andre gøremål. I forsommeren fik vi opsat to skilte, der viser hen til Broagerhus, så man bedre kan finde vej til Allégade 4,” siger Erik Krogh, der også har sigte på at forbedre de fysiske rammer.

“Bestyrelsen arbejder på en opgradering af indgangsparti og udstillingsområde på Broagerhus. Det forventes færdigt efter nytår. Vi oplever stadig efterspørgsel fra foreninger og interessegrupper med flere, der ønsker at benytte de muligheder og lokaliteter, vores medborgerhus kan tilbyde. Det er glædeligt for bestyrelsen, der er stor aktivitet, og vi har mange frivillige, som lægger et stort arbejde i at hjælpe til. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre at have så mange aktiviteter i gang på Broagerhus,” fortæller formanden, der glæder sig over opbakningen og aktivitetsniveauet.

Fem foredrag

Bestyrelsen har sammensat et program med fem onsdage. 4. oktober leverer trompetist Søren Peter Frøsig og pianist Gert Jacobsen en musikalsk fortælling om Louis Armstrong under titlen “Fra fattig dreng til verdensstjerne”.

8. november fortæller Alex Thomsen om “Alex miraklet fra Stalins Gulag”, der handler om, da Alexander mødte Olite fra Let­land i en russisk fangelejr efter 2. verdenskrig. Fore­draget giver en aktuel og personlig vinkel på Ruslands krig mod Ukraine.

17. januar tager redaktionschef Rikke Baltzer Knudsen, Jydske­Vestkysten, stilling til temaet “Hvorfor skriver min lokale avis ikke længere om…”. Det handler om mediebranchens omstilling.

21. februar 2024 tager Noodles Duo publikum med på en rejse i Kim Larsens musikalske univers.

13. marts fortæller Frode Lehmann Stensigmose, Broager, historien om Natur­mælk, og krydrer det med lækre smagsprøver på oste. Alle onsdagsarrangementer starter klokken 19.30.

Bestyrelsen for Broager­hus arbejder desuden med at arrangere koncerter med Brian O’Driscoll og hans venner. ■

blank

Formand for Broagerhus, Erik Krogh

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.