Der var stor interesse for at se Hummels store distributionscenter i Padborg. Det var Venstre i Bov, som havde inviteret på virksomhedsbesøg.

Borgere på besøg på Hummel i Padborg

Interessen for at se Hummels store og moderne logistik- og distributionscenter i Padborg var stor. 

Omkring 100 mennesker viste interesse for at komme tættere på det store lager.

“Logistikcenteret har allerede pladsproblemer. Vi er derfor i gang med at erhverve endnu et større areal ved siden af distributionscentret”, fortalte direktør Peter Husted, der er chef for Hummels forsyningskæde. I forvejen råder man over 20.000 kvm.

Med sine 200 ansatte er virksomheden en af Padborgs største arbejdspladser. Medarbejderne arbejder i treholdsskift.

I distributionscentret pakkes og forsendes over 80.000 stk. tøj pr. døgn. Danmark og de øvrige EU-lande er Hummels store hjemmemarked. 

På virksomheden er man miljøbevidst, så der er installeret solceller på taget og firmabilerne er el-biler. Om ganske kort tid overgår alle småpakker fra pap til genanvendelige polybags, der vil reducere Hummels emballagebrug.

Virksomhedsbesøget var godt givet ud.

“Jeg glæder mig over, at Hummel føler sig hjemme i Padborg. Det er vigtigt, at vi er yderst opmærksomme på, at alle vores private virksomheder – store som små – bidrager til, at vi er en kommune som er god både at bo og arbejde i”, siger byrådsmedlem Susanne Provstgaard, der er formand for Venstre i Bov. ■

blank

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.