Et par stolte ejere af Børnehuset Evigglad, Camilla Otzen Therkelsen, (tv) og Anne Therkelsen fejrede den flotte titel som Årets Virksomhed med at servere kage til børnene og de ansatte.

Børnehuset Evigglad kåret som Årets Virksomhed

Aabenraa Erhvervsforening kårer hvert år Årets Virksomhed, som gør noget ganske særligt.

Prisen går til Børnehuset Evigglad med adresser både på både Hærvejen i Bov og Kresten Philipsensvej i Aabenraa. Evigglad får prisen, dels fordi de har unikke og familievenlige åbningstider, dels for den måde børnehuset bliver drevet på.

“Vi tilgodeser forældre, der enten skal møde tidligt eller har sent fri. Det er her i området speditører og forretningsdrivende, der er meget glade for de fleksible åbningstider vi kører – nemlig 24/7”, fortæller Anne Therkelsen, der er medejer af børnehuset.

Grænsependlere

Desuden er også grænsependlerne meget glade for børnehuset. I Tyskland er der nemlig begrænsede åbningstider i børnehaverne, fordi de fleste mødre går længere tid hjemme med børnene end i Danmark.

“Vi lægger stor vægt på faglighed, omsorg, tryghed og fællesskab. Det er vigtigt for os, at både børn og voksne kender alle i huset. Det bliver ekstra pointeret, når der starter et nyt barn. Vi bestræber os på, at vi har god tid til forældrene. Går forældrene trygge herfra, er børnene også trygge. Vores madordning er også vældig populær, og der bliver taget hensyn til individuelle behov”, fortæller Camilla Otzen Therkelsen, der også er medejer.

Alle børn, der ikke sover til middag, stresser af midt på dagen med mindfulness. Det bevirker, at de får et såkaldt frikvarter, hvor de kan koble fra. Resten af dagen er der meget mere overskud, og der er mere ro på, når børnene bliver hentet af forældrene.

“Vi udvikler og nytænker hele tiden. Vi er meget obs på, hvad der kan lette børnefamiliernes hverdag. Vi er åbne overfor input og gode idéer fra både personale og forældre. Her i huset er der ikke noget ‘plejer’, men kun gode traditioner. Samfundet ændrer sig jo hele tiden, og det gør børnehavegrupperne derfor også”, lyder det fra Anne Therkelsen og Camilla Otzen Therkelsen. ■

Gaven til Årets Virksomhed lavet af kunstneren Hans Lembrecht forestiller et fyrtårn med fire indgange, der symboliserer værdierne i Børnehuset Evigglad, som er faglighed, omsorg, tryghed og fællesskab.

blank

Faktaboks
I Bov er der 20 vuggestuebørn og 42 børnehavebørn.
I Aabenraa er der 20 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn
Børnehuset Evigglad holder åbent fra kl. 06.00 til 18.00 med mulighed for tilkøb af yderligere timer samt weekend og helligdage

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.