Guldsmed Bitten Haase, der er Indehaver af Jensen Ure-Guld-Sølv, har stor fordel af butikker i både Padborg og Aabenraa.

Bitten Haase:

Gevinst ved at have to butikker

Guldsmed Bitten Haase har i de seneste fem år drevet to guldsmedeforretninger i Padborg og Aabenraa.

Det har bestemt været et aktiv, mener hun.

Bitten Haase købte i 2015 Thorsmark på gågaden i Aabenraa. Og i efteråret 2020 flyttede hun til et nyt og større lokale længere henne ad gågaden.

“Det har vist sig at være et aktiv med to butikker. Det har især gavnet butikken i Padborg”, fortæller Bitten Haase, der er indehaver af Jensen Ure-Guld-Sølv.

Flere varer

Flere mærker har tidligere ikke fundet det attraktivt at handle med Bitten Haase, fordi de ikke mente, butikken i Padborg var attraktiv nok. Men en butik på en gågade i en større by giver god mening. Det har bevirket, at der er kommet flere varer af forskellige mærker ind i begge butikker.

“Kundestrømmen har vist sig at gå begge veje. Jeg har både kunder fra Padborg og Kruså, som handler i butikken i Aabenraa, men jeg har også kunder fra Aabenraa, som handler i Padborg. Det er faktisk sjovt”, siger Bitten Haase, som kun ser én ulempe ved to butikker.

“Jeg kan desværre kun være et sted ad gangen. Jeg fordeler dagene ligeligt, så jeg er tre dage om ugen hvert sted. Folk vil bare gerne se ejeren af butikken, også selvom jeg har virkeligt dygtige medarbejdere begge steder”, siger Bitten Haase.

Det forgangne år har givet både op- og nedture for Bitten Haase. Hun er utroligt glad for den fantastiske opbakning, hun har mødt af lokalbefolkningen både i Padborg og Aabenraa. 

“En krise bevirker, at folk rykker tættere sammen i bussen, og dér må de gerne blive”, siger Bitten Haase, der også mener, at et aktivt handelsliv giver et aktivt foreningsliv. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80