blank

Der var golfturnering i Rinkenæs.

Benniksgaard Golf Klub fylder 25

I maj er det nøjagtig 25 år siden Dronning Ingrid erklærede Benniksgaard Golf Klub for åben.

Jubilæet markeres den 13. maj.

Op til jubilæumsåret har der været stor aktivitet i klubben, der har investeret godt 600.000 kr. i både store og små forbedringer af banen. 

Eksempelvis er hulforløbet på banens ni sidste huller ændret, og er med til at gøre en runde endnu mere spændende.  Man har også indkøbt 1.500 tons sand, der i løbet af året skal spredes ud på fairways. Det gør at regnvandet hurtigere forsvinder og sikrer, at banen fortsat er spilbar efter regnvejrs perioder.

Klubben tog forleden hul på jubilæumsåret med en åbningsturnering sponseret af møbelhuset Møblér med Hebru, hvor 52 golfspillere deltog.

“Med en blød og flere steder endnu en våd bane, blev det en tung og for nogle en lang omgang. Det bar scorerne også præg af. Alle syntes dog, at det var en god dag og var glade for at komme i gang med sæsonen”, fortæller formanden Finn L. Nielsen. ■

Resultatet af matchen blev:

A-rækken

Henrik Høj Jørgensen – 36 point, Martin Carstensen – 34 point, Jan Petersen – 34 point

B-rækken

Carsten Ottosen – 32 point, Kim Semrau – 32 point, Lars Alfred Skovgaard Frank – 31 point

C-rækken

Dennis Hagen – 30 point, Else Andersen – 29 point, Tobias Preuss – 28 point

Nærmest flag på par 3 hullerne:

Hul 1.  Finn L. Nielsen – 1,98m, Hul 5.  Niels Andersen – 0,74m, Hul 12 Finn L. Nielsen – 1,14m, Hul 16 Dennis Hagen – 3,23m

Længste drive på hul 18:

Damer: Dagmar Povlsen, Herrer: Carsten Marker

blank

Skrevet af

Fotos af

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.