Artikelbeskrivelse

Babysvømning i opvarmet bassin

Af Ditte Vennits Nielsen
Det er vældig populært at deltage i babysvømning i Bov Svømmehal. Faktisk er det så populært, at der nu er 2 hold om torsdagen.
Vandet er ca. 35 grader varmt. Instruktørerne Lone og Tina må nøjes med dukker, mens de øvrige har deres glade babyer i armene, der klukler af begejstring over forældrenes sang og leg med dem i vandet.
De små numser med badebukser bleerne vugger op og ned i vandkanten, og kinderne er blevet godt røde. Der er helt sikkert nogen, der får sig en god lang lur bagefter.
Halinspektør Knud-Gert Diedrichsen kigger ind i svømmehallen og fortæller, at babysvømningen er en enorm succes, og derfor kunne han rigtigt godt tænke sig, at svømmehallen blev udbygget med et højbassin, så instruktørerne og forældrene ikke skal ligge på knæ i det varme bassin. Dette kunne komme mange andre til gode også. 

Babysvømning er blevet en succes i Bov Svømmehal. Foto Ditte Vennits Nielsen

Babysvømning er blevet en succes i Bov Svømmehal.
Foto Ditte Vennits Nielsen

I omklædningsrummet har de investeret i nogle såkaldte tummy tub baljer, hvor babyerne kan sidde fint og vente, mens mor eller far bruser sig. Foto Ditte Vennits Nielsen

I omklædningsrummet har de investeret i nogle såkaldte tummy tub baljer, hvor babyerne kan sidde fint og vente, mens mor eller far bruser sig.
Foto Ditte Vennits Nielsen