Artikelbeskrivelse

69-årig elektriker får ny firmabil

Af Søren Gülck
Den 69-årige elektriker Niels Kristensen fik forleden en ny firmabil, da han fejrede 10-års jubilæum i el-firmaet Bindzus i Kollund.
”Du skal jo være godt kørende, og vi skal have dig i mange år endnu. Dig kan firmaet ikke undvære. Du har stor betydning ikke kun for firmaet, men også for vore medarbejdere og vore kunder”, sagde autoriseret elinstallatør Peter Bindzus ved overrækkelsen af firmabilen.
For 10 år siden var Niels Kristensen ansat på Arbejdsformidlingen i Tønder som jobkonsulent. En dag blev han ringet op af el-firmaet Bindzus i Kollund, som havde brug for en elektriker. Da han selv var gammel elektriker, besluttede han sig for selv at søge jobbet.
Han skrev en fin ansøgning med gode referencer. Da Peter Bindzus læste ansøgningen, faldt han over, at Niels Kristensen ikke havde nævnt sin alder. Han blev kaldt til jobsamtale, og han blev foreløbig ansat for 5 år. De gik hurtigt, og kontrakten blev forlænget med 5 år mere, som nu også er gået.
Nu runder Niels Kristensen snart de 70 år, men han er alligevel parat til mange års elektrikerarbejde i sin nye firmabil. 
Det var en overrasket 69-årig Niels Kristensen, som får overrakt en ny firmabil med en rød sløjfe.Foto Søren Gülck

Peter Bindzus får overrakt bilnøgler, som han giver videre til Niels Kristensen (th). Foto Søren Gülck