40 år med sensommerfest i Kollund

Ny formand for Kollund Byfest er Nikolaj Meyer. Foto Frederik Johannsen

40 år med sensommerfest i Kollund

Den nye formand for byfesten i Kollund er Nikolaj Meyer.

Han glæder sig til årets højdepunkt i byen, som kan fejre 40 års jubilæum.

Derfor er alle sejl sat til for både børn og voksne, så at festen kan huskes i mange år fremover.

Festen i skolegården i Kollund begynder fredag 6. september, hvor der er hoppeborge og slikboder for børnene. For de voksne er der fællesspisning med pizza, buffet, musik og udskænkning. Som noget nyt er der for børnene “Kahoot” konkurrence. Det er en gættekonkurrence for henholdsvis 5-10 årige og 11-16 årige. Desuden er der gratis popcorn til alle.

Lørdag klokken 10.00 begynder man med tre sports konkurrence for tilmeldte gadehold, alt imens at hoppeborgene igen står til rådighed for alle, der ønsker motion i den retning.

Aftenfest

Klokken 12.00 er man klar til den sponserede Rema 1000 sildeanretning og slagter Lampes store pølsebord. Om eftermiddagen er der gadefodboldturnering. 

Når dagens begivenheder er forbi lines der op til den store aftenfest, hvor der er spisning til dejlig stille musik og klokken 21.30 spiller orkestret “Live Deluxe” op til dans.

Søndagen står på oprydning, hvor KBU håber, at rigtig mange vil møde op klokken 10.00 og hjælpe til. Her afsluttes årets jubilæumsfest med grillpølser til de fremmødte. ■

Skrevet af

Frederik Johannsen

Fotos af

Frederik Johannsen