Eleverne i 4. klasse er meget kreative. De har vundet en landsdækkende konkurrence, hvor de skulle bygge den vildeste læsesnemand.

4. klasse på Lyreskovskolen vandt konkurrence

De er nogle kreative elever i 4. klasse på Lyreskovskolen i Bov.

Siden begyndelsen af februar har der kørt en konkurrence på BookBites – som er et læseprogram – hvor skoleelever ud over landet skulle bygge den vildeste læsesnemand ud af papir. 

Fra Lyreskovskolen deltog 2. B og 4. A i konkurrencen, som havde deltagelse af 120 klasser rundt i Danmark. 

Det var nogle stolte elever i 4. klasse, som vandt konkurrencen med en flot og kreativ snemand, der havde en spejling.

“Vi havde simpelthen ikke plads nok på den væg, hvor snemanden blev lavet af papirsnebolde med elevernes navne på. Derfor fik vores matematiklærer den gode idé at lave en spejling på gulvet”, fortæller klasselærer Rikke Vilhelmsen, som også havde lavet en læsekonkurrence til eleverne.

Det var kun tilladt at læse i BookBites, for så kunne klasselæreren holde øje med, hvor meget eleverne læste. 

“Der gik sport i at læse for eleverne. Lidt overraskende var det de elever, som plejer at læse mindst, der fik læst mest”, fortæller Rikke Wilhelmsen, som begyndte hver dag med at skrive de tre elever, som havde læst mest op på tavlen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.