Formanden Betina Jessen. Arkivfoto

Kom til gratis sportsdag for alle

Bov IF inviterer alle borgere, medlemmer som ikke-medlemmer, til en spændende og oplevelsesrig sportsdag lørdag den 8. september ved arealerne i og omkring Grænsehallerne i Kruså

Dagen starter med indvielse af den nye kunstgræsbane, og herefter er der officiel velkomst  ved formand Betina Jessen kl. 11 i Grænsehal 3. Her vil Betina give en orientering om de forskellige aktiviteter, der foregår dagen igennem.
Deltagerne kan bl.a. prøve at spille håndbold, fodbold, tennis eller badminton. Endvidere kan cricketspillet opleves, eller man kan tage en lille løbetur og prøve kræfter med en del af grænseløbsruten. Petanqueafdelingen afholder denne dag en unik turnering på græs, og bowlinghallen er åben sammen med den nye afdeling af E-Sport.
Der vil som noget helt nyt være 2 gå-ruter planlagt, og her kan alle være med. Det er “Bevæg dig for livet” repræsenteret ved Heidi Tychsen, der står for disse ture. Den ene tur er tillige kørestolsegnet.
“Alle aktiviteterne er ganske gratis, og tilmelding er ikke nødvendig – man møder bare op”, fortæller formanden Betina Jessen. Grænsehallens cafeteria er åbent hele dagen, og der kan tillige købes grillpølser.
Den sidste del af dagen foregår i multisalen, og her deles Bov IF årspriser ud. Efterfølgende serveres der sønderjysk kaffebord til en beskeden pris á 30 kr. , hvor der er sørget for juice til børnene. Det er naturligvis “tilladt” blot at deltage i denne aktivitet.
Bov IF har virkelig lagt sig i selen for at gøre denne dag så attraktiv og inspirerende som muligt for alle borgerne, og Betine Jessen håber der måske kan fostres et enkelt eller gerne flere nye Bov IF medlemmer.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80