Modeshowet bød på det nyeste efterårs- og vintertøj, tilbudsvarer, selskabstøj og modetøj. Fotos Ellen Rotman.

103 til modeshow i Gråsten

En stribe butikker fra Gråsten gik forleden sammen om et flot modeshow.

Ikke færre end 103 kvinder havde på bare få dage købt billet til et totalt udsolgt modeshow, der var arrangeret af 2Dreams og afholdt i samarbejde med Den Gamle Kro, Sönnichsen Ure & Smykker, Blomstertorvet, Rådhuskiosken, Salon Sanne, Broager & Gråsten Radio og Matas.

Aftenen begyndte festligt ud med et glas vin til alle deltagere, efterfulgt af lækre tapas. 

Da modeshowet gik i gang, blev der de næste par timer vist både det nyeste tøj, tilbudsvarer, efterårs- og vintertøj, modetøj og selskabskjoler.

To af højdepunkterne var udlodning af en selskabskjole samt en hovedgevinst med gaver fra arrangørerne til en værdi af 3.000 kr.

Efterfølgende kunne man besøge de 8 butikkers stande og se de nyeste varer, som forretningerne havde at byde på.

Blandt andet havde Sönnichsen Ure og Smykker fået smykker hjem, som du selv kan sammensætte, og således give dig mulighed for at forme dit eget udtryk igennem smykkerne. Salon Sanne havde som den første i Danmark netop fået en helt ny type shampoo hjem, som laves i salonen og kreeres helt specielt til dit hårs behov.

“Vi er stolte over, så mange der har bakket op om arrangementet. Vi glæder rigtig meget over det gode samarbejde mellem de lokale butikker. Når byens butikker står sammen, så kan den slags lade sig gøre” siger Jane Hansen fra 2Dreams. ■