I år bliver Gendarmløbet gennemført, og man forventer et deltagerantal på 400.

Gendarmløbet klar til start

Efter et års pause er der atter Gendarmløb i Broager.

Det finder sted søndag 15. september for 20. gang. 

“Vi er ved at have de sidste detaljer på plads”, siger formand for BUI Løb og Motion, Michael Meilandt Jacobsen, som regner med 400 løbere.

Gendarmløbet er for store og små og folk i alle aldre. Der er distancer på fem og ti kilometer, som man kan gå og løbe. Børneløbet på to kilometer trækker flokke af børn til. Alle får en medalje i teglsten med et motiv med en gendarm.

Der er halvmarathon ud over Broagerland.

“Vi kalder det for Sønderjyllands smukkeste familieløb,” fortæller Michael Jacobsen med opfordring til at melde sig på ruterne.

Mål og start er ved Broager Hallen. 

“Gendarmløbet er en oplevelse. Mange benytter lejligheder til at hygge sig med de andre deltagere og få en pølse og en øl efter overstået løb,” siger Michael Jacobsen, der er ved at samle frivillige til at stå ved posterne og klare det praktiske arbejde i forbindelse med løbet. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 12. september 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.