Indlæser Begivenheder

4 dage til Prag og Dresden

1. dag  Opsamling kl. 7.00 i Ahlmannsparken i Gråsten og kl. 7.20 ved P-pladsen ved Kruså Bankocenter. Med passende pauser kører vi over Berlin til Dresden, som ligger ved floden Elben.Efter aftensmad går vi en byvandring i den pragtfulde by, ser Frauenkirche, som blev genindviet i 2005, og spadserer gennem de hyggelige gader i den gamle bydel ned til den naturskønne Elben.

2. dag  Efter morgenmad sætter vi kursen mod grænsen til Tjekkiet og fortsætter til Prag, som er en stor og flot by med tilnavnet Den Gyldne Stad. Bussen kører til Prags centrum. Vi oplever den hyggelige stemning på Karlsbroen, ser den flotte markedsplads og der bliver mulighed for at shoppe i Prags gader. Prag er Europas næstbilligste hovedstad.

3. dag Vi kører op til Hradcany-borgen, som ligger højt hævet over byen. Det er et enormt bygningskompleks med en samling af flotte gamle kirker og paladser. Vi ser også byens berømte jødiske kvarter, hører om byens spændende historie og ser de mange tårne. Aftentur for at opleve byens dejlige musikliv.

4. dag Efter morgenmad kører vi over Leipzig og Magdeburg videre til Hannover, og vi spiser aftensmad på en kro på vej mod Hamborg. Vi er hjemme ved 22-tiden.

Pris 3.695 kr., som inkluderer halvpension, gode hoteller i Dresden og Prag, guide og entreer.
Tillæg for enkeltværelse 300 kr. 

Del dette på din fortrukne platform