Zoneterapeut Sabine Søndergaard er i gang med en behandling i sin nye klinik i Bov.
Foto Ditte Vennits Nielsen

Zoneterapeut flytter i nye lokaler

Zoneterapeut Sabine Søndergaard har fra det nye år fået ny adresse i Iværksætterhuset på Hærvejen i Bov.

“Jeg har i de seneste 8 år haft klinik i eget hjem. Nu synes jeg tiden var kommet til at have det adskilt”, fortæller Sabine Søndergaard.

Den nye klinik passer fint ind i det gule hus, hvor der i forvejen ligger et advokatkontor og andre lejemål.

Det er et hyggeligt lokale med en dejlig atmosfære. Når man ligger på briksen, falder roen hurtigt over en og velværen breder sig til hele kroppen.

Sabine Søndergaard har i over 20 år drevet sin zoneterapiklinik, og hun har en stor og stabil kundekreds. 

“Jeg har i øjeblikket ventetid på op til 2-3 måneder”, fortæller Sabine Søndergaard, som gerne så, at der kom endnu en zoneterapeut til lokalområdet.

Balance i kroppen

Zoneterapi er supergodt til at stabilisere balancen i kroppen. Det kan give smertelindring og afhjælpe søvnproblemer, fordøjelsesbesvær, ubehag ved kemoterapi, stress, allergier og hovedpine.

“Min yngste kunde nogensinde var blot en 1 døgn gammel lille pige, som havde slugt fostervand. Efter kun en behandling var hun sit ubehag kvit. Min ældste kunde var til gengæld en dame på 94 år, så kundegrundlaget spænder vidt”, fortæller Sabine Søndergaard. 

Fakta:

Zoneterapi er en meget anvendt behandlingsform i Danmark. Bestemte zoner på foden hører til bestemte zoner og organer i kroppen. Zoneterapeuten arbejder på at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen ved at trykke på bestemte punkter på foden. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80