Venstre-generalforsamlingen blev holdt på DTK, hvor logistikchef Martin Johannsen gav en spændende rundvisning.

Venstre har brug for alle kræfter

Bov Venstre har brug for flere medlemmer.

Medlemstallet ligger på knap 60 medlemmer. Det er for lidt ifølge formanden Susanne Provstgaard.

På vælgerforeningens generalforsamling opfordrede hun til at nytegne medlemmer, så partiet kan stå stærkere op til kommunalvalget i 2025.

I sin beretning omtalte hun arbejdet i Social- og Senior­udvalget, hvor Venstre har sat aftryk på velfærdsteknologien og serviceniveauet, flere ældre- og seniorboliger og SOSU-uddannelse med flere hænder på ældreområdet samt klippekort. 

Susanne Provstgaard nævnte, at indenfor Plan, Teknik og Land­distrikter er det den grønne omstilling, der fylder meget. Hun fremhævede det spændende projekt med Pad­borg Energipark samt dobbeltspor til jernbanen. 

“Motorvejsbroen, der skal samle øst og vest i Padborg, skal stå færdig i 2026. Venstre har haft en stor finger med i spillet med at få genindført tilladelse til at køre med terminaltraktorer på Tønder­vej”, sagde Susanne Provstgaard. som pegede på, at Venstres byrådsmedlemmer har kæmpet for, at byggesagsbehandlinger blev forbedret.

Genvalg

Sussanne Provstgaard blev genvalgt som formand. Ud af bestyrelsen trådte Bente Thomsen, der har siddet i to år og Ditte Vennits Nielsen, der har været med siden 2015. 

Udover formanden består bestyrelsen af Jens Wistoft, Jens Boddum, Allan Jacobsen og Lars Kristensen. ■

Formand for Bov Venstre, byrådsmedlem Susanne Provstgaard, aflagde beretning på generalforsamlingen.

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 15. februar 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.