Artikelbeskrivelse

Ung i en dejlig by

Af Signe Svane Kryger
Christoffer Hagn-Meincke er 15 år, bor og spiller håndbold i Gråsten og går i 9. klasse på Privatskolen Als i Sønderborg.
Som så mange andre skoleelever har Christoffer Hagn-Meincke lang vej til skole. Han kan nemlig ikke bare gå i skole, men bliver nødt til at tage bussen hver dag.
”Det er okay at tage bussen om morgenen, for jeg kan godt lide at gå i skole”, lyder det fra Christoffer Hagn-Meincke, som er glad for at gå på Privatskolen Als i Sønderborg, selvom der er langt til skole.
I sin fritid spiller Christoffer håndbold på eliteplan – tre gange om ugen, plus kamp i weekenden – på holdet Sønderjysk HK, hvilket han rigtig godt kan lide og er meget glad for, da han elsker, at der hele tiden sker noget, og at kampen ændrer sig konstant.
Desuden kan han godt lide at gå på jagt og fiske i sin fritid, hvilket han ofte gør.
”Jeg har gjort det, siden jeg var lille, og jeg kan godt lide at være ude i naturen”, siger Christoffer Hagn-Meincke.
Gråsten er en god by at bo i, når det kommer til at være ude i naturen, og specielt når han skal fiske, er han glad for at bo, hvor han gør.
I forhold til uddannelsesvalg og fremtiden er han dog ikke så sikker endnu.
”Jeg ved ikke, hvad jeg vil være, men jeg tror ikke, at jeg bliver boende i Gråsten hele livet, for jeg tror ikke, Gråsten har de muligheder jeg søger, til den tid”, lyder det lidt kækt.
Christoffer Hagn-Meincke er endnu er uvis om fremtiden, men én ting er han helt sikker på:
”Jeg kan godt lide at være ung”. 

Christoffer Hagn-Meincke spiller håndbold på eliteniveau.Foto Signe Svane Kryger

Christoffer Hagn-Meincke spiller håndbold på eliteniveau.
Foto Signe Svane Kryger