Artikelbeskrivelse

Uddelerjobbet er et drømmejob

Af Pernille Kjeldtoft Hansen
Den 1. januar 2016 var det 5 år siden, at Peter Damgaard Madsen tiltrådte som uddeler i Super Brugsen i Padborg.
Ekstrem fokus, viljestyrke og gode evner inden for faget har ført en ellers kriseramt dagligvareforretning tilbage på sporet.
Peter D. Madsen blev som ganske ung klar over, at han gerne ville i lære i Brugsen.
Da han i 9. klasse var i praktik i Super Brugsen i Gråsten fik han nemlig øjnene op for faget, og efter handelsskoleeksamen fra Sønderborg kom han i lære og i år 2000 blev han udlært.
Siden har den gæve gråstenerdreng føjet ledelseskurser og merkonom fag til CV’et, og stillinger som souschef og uddeler i en Super Brugsen i Aarhus er alle prøvet af, før han i en alder af bare 34 år fungerer som uddeler på 5. år i Super Brugsen på Bovvej i Padborg.
Turbulent tid i Super Brugsen
Det var ikke en let opgave Peter D. Madsen i 2011 kastede sig ud i.
Super Brugsen i Padborg var på daværende tidspunkt i krise, og der skulle kæmpes hårdt for at få butikken på ret kurs.
Dertil kom flere ombygninger af lokalerne og senest er Bager Nielsen flyttet under samme tag.
Det har på mange måder været en turbulent tid for både Super Brugsen og for uddeleren.
Peter Madsen fornemmer dog lyset for enden af tunnelen, og han glæder sig til i det nye år at kunne høste frugterne af det hårde arbejde og have tid til udelukkende at koncentrere sig om at drive dagligvarebutik.
Forretningen skal styrkes, den skal blive bedre til at tjene penge, så der igen kan opnås økonomisk frihed.
Desuden vil Peter Madsen kæmpe for et stadigt bedre samarbejde mellem områdets Super Brugser.
Som leder for 50 ansatte har han også et ønske om et styrket sammenholdet medarbejderne imellem, og personligt fokuserer han på et mål om, at Super Brugsen i Padborg skal ligge blandt de allerbedste Brugser i Danmark.
Det er sjovt at have et drømmejob
Den engagerede uddeler er ekstremt fokuseret i sit hverv og han slår på høj kvalitet og enestående kundeservice, hvilket også gør butikken attraktiv for kunder, der kommer langvejs fra.
Der ligger hårdt arbejde bag Super Brugsen Padborgs blomstrende succes og med op til 50 timer ugentligt på arbejdspladsen for uddeleren, smelter arbejde og fritid sammen.
Dog er uddelerjobbet for Peter Damgaard Madsen et drømmejob, og det er samtidigt hans hobby.
Derfor kan han godt lide at gå på arbejde, og han synes det er spændende at skabe en velfungerende arbejdsplads og et sted, hvor kunderne kan lide at komme.
’’Jeg brænder for jobbet, og jeg synes det er virkelig sjovt’’, fortæller Peter Madsen, og glæder sig over samspillet mellem den økonomiske del af uddelerjobbet og samtidigt dét at have med mennesker at gøre.
Familiefar og forlovet
Privat har fokus flyttet sig for den travle mand.
Sammen med sin forlovede Cæcilie blev han for 2 ½ år siden nemlig forældre til datteren Johanne, som har vendt fuldstændig op og ned på hans verden.
For nyligt er han sammen med sin lille familie flyttet i et idyllisk stråtækt drømmehus, der ligger tæt på både hjemstavn, familie og arbejdsplads, og her har han tid, plads og ro til at slappe af med familien. Peter D. Madsen nyder sin rolle som far, og han drømmer om, at familien skal udvides yderligere, når tid er, men lige nu ligger fokus på at nyde familien i nuet.
Kør-selv-ferier er noget han holder utroligt meget af, og lille Johanne har allerede været med forældrene på langtur i bilen.
Dét er nemlig et sted Peter Madsen absolut elsker at bruge sin tid, og gerne kører han i en lille, hurtig Audi, svarende til en hver drengs drøm.
I den er ingen afstande for store, mål er der nok af, og når han har lagt fra start, fortsætter han ufortrødent – lidt på samme måde, som når han er på job som uddeler i Super Brugsen Padborg. 

Peter D. Madsen har ved hårdt slid fået SuperBrugsen i Padborg på ret kurs. Foto Tove Hansen

Peter D. Madsen har ved hårdt slid fået SuperBrugsen i Padborg på ret kurs.
Foto Tove Hansen