Vinderholdet fra Super­Brugsen optrådte med kroningen af den nye konge med heste, karet, uniformer og alt, hvad der bimler og bamler.

Tusindvis så farvestrålende cykeloptog i Broager

I alt 462 deltagere var med i cykeloptoget i Broager. Det er ny rekord for de mere end fire årtier, optoget har fundet sted. 

Vejret var med arrangørerne. Byen summede af muntre festglade mennesker, der havde lagt stor fantasi for dagen i udklædningerne. Broager Pipes and Drums og Broager Brandværns Underholdnings Orkester musicerede til den muntre fest. Udklædnings­konkurrencen blev vundet af SuperBrugsen foran Møllebyggerne, Mogensens Rekrutter og Mærsk med Tængs på femtepladsen. ■

Cykeloptoget satte ny rekord med 462 deltagere.

blank
blank

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 10. juli 2024

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.