Tumlefodbold er for børn i 2-4 års alderen. Det giver børnene bedre motorik, balance og giver barnet en bedre føling med bolde.

Tumlefodbold for de mindste i Grænsehallerne

At lege med bold er noget af det sjoveste for børn. Det udvikler deres motoriske evner.

Hver lørdag mellem kl. 10 og 10,45 kan børn fra 2-års alderen komme til Tumlefodbold i Grænsehallerne i Kruså.

“Vi har det rigtigt sjovt. Børnene får lov til at spille og lege med en bold på forskellige måder”, fortæller Nicolaj Bonde, der sammen med Alexander Krogsgaard står for træningen. 

De to trænere er selv gamle fodboldspillere.

“Det giver rigtig god mening at få de små i gang så tidligt som muligt. Vi bruger bolde og balloner på forskellige forhindringsbaner og leger med farver. Børnene er godt trætte efter sådan en formiddag, hvor de er fuld gang”, siger Nicolaj Bonde. 

Forældre og søskende er velkomne til at deltage, når de små poder suser rundt på banen og laver forskellige ting.

“Vi har ingen tilmelding og det er ganske gratis. Vi er her hver lørdag frem til den udendørs træning starter op igen. Vi håber endnu flere dukker op, for vi har plads til flere”, fortæller de to trænere.  ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.