Trine Eisig Elmholt Otzen samler penge ind til børnetelefonen og bager i den gode sags tjeneste. Her hjælper datteren Søs med at dekorere doughnuts, som familie, venner og bekendte kan købe. 

Trine bager til børnetelefonen!

Trine Eisig Elmholt Otzen i Bov er en ivrig hjemme-bager.

Hun bistår gerne familie og venner med de flottest pyntede kager til barnedåb og fødselsdage.

“Jeg begyndte så småt for år tilbage med at hjælpe folk i min omgangskreds med at bage kager for dem, fordi jeg elsker at bage. Det udviklede sig lige så langsomt, og nu laver jeg også dekorationskager. Det er sjovt, og jeg elsker at se folks reaktion”, fortæller Trine Otzen.

Hendes to børn på 1 år og 3 år går i Børnehuset Evigglad. Her bliver der hvert år bagt til den gode sags tjeneste. Børnene dekorerer kagerne, og forældrene køber dem. Pengene går til “Børns Vilkår” og børnetelefonen.

Trine så for nyligt et opslag, hvor også private blev opfordret til at bage. Det tog hun straks til sig, og fik flere lokale sponsorer med på idéen.

I to weekender har den så stået på den store bagning med hjælp fra bl.a. Trines mor Susanne. 

Første weekend blev der bagt 180 boller, lavet 131 romkugler og 18 glas marmelade. Det blev til en sum på 2.500 kr.

Sidste weekend blev der lavet 144 pyntede doughnuts, 324 boller og 38 glas gele. Her blev beløbet på i alt 5.000 kr. 

Trine bager på forskellige tidspunkter frem til den 31. december. Når alt er talt sammen, afleverer hun det samlede beløb til “Bag for en sag”.

Trine Eisig Elmholt Otzen er til daglig speditør og er gift med Daniel. De bor på Nyhusvej i Bov. ■

Trine bagte forleden til fætter Carl‘s 8 års fødselsdag, og da han er stor Olsenbanden fan skulle kagen naturligvis være med Olsenbanden.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.