Artikelbeskrivelse

Tombola uddeler 30.000 kroner

Af Gunnar Hattesen
Tombolaen ved Gråsten Ringridning gav et pænt overskud, som fordelen blev fordelt.
Formand for Tombola-komiteen, Anders Wollsen, nævnte ved en sammenkomst, at Tombolaens medlemmer udgøres af 6 par, som bruger en masse frivillige timer på at samle penge ind til støtte for områdets ungdomsforeninger.
”Vi fik udsolgt søndag eftermiddag endda nogle timer inden festen sluttede. Vi skal dog huske på, at en del af årsagen hertil var, at vi 2014 havde et af de kedelige år, hvor vi brændte inde med lidt over 3000 lodder. Vi var derfor lidt forsigtige i år og købte et mindre antal lodder, sagde Anders Wollsen, som pegede på, at hvis ringridningen i 2016 kunne udvides med tivoli med radiobiler for de unge ud på aftenen, så tror han på, at man igen kan øge salget og dermed opnå et større overskud.
Følgende foreninger modtog penge:
1. Gråsten Idræts- og Gymnastik Forening kr. 7.000,00
2. Kværs/Tørsbøl Ungdoms- og Idrætsforening kr. 7.000,00
3. Gråsten Spejderne kr. 13.906,56
Fra Gråsten Spejderne deltog Majbritt Reichwald Kopp, Jesper Thomsen og Kenneth Danielsen.
Fra Gråsten Idræts- og Gymnastikforening deltog Bente og Marianne Kaehne. Fra Kværs/Tørsbøl Ungdoms- og Idrætsforening deltog Marianne Dinesen og Hans Lenger. Tombolaen var repræsenteret ved Mona og Iver Clausen, Jytte og Christian Jensen, Jonna og Erik Haugaard, Hans Ove Sørensen og Anders Wollsen. 

Der var glæde hos foreningslivet over pengeregn fra Tombolaen. Foto Tove Hansen

Der var glæde hos foreningslivet over pengeregn fra Tombolaen. Foto Tove Hansen