Der bliver tømt skraldespande tre gange om ugen og gjort rent på toiletterne hver dag.

Toldpladsen i Padborg får bedre hygiejne

Toldpladsen i Padborg Transportcenter har fået bedre hygiejne.

Det mener Foreningen Padborg Transportcenter, som har adresse mindre end 200 meter fra Toldpladsen. 

“Aabenraa Kommune og Padborg Transportcenter er meget opmærksomme på Toldpladsen. Vi er næsten dagligt forbi, for at se om forholdene er, som de skal være og at der lige netop ikke er uhumsk og beskidt. Der bliver tømt skraldespande tre gange om ugen og gjort rent på toiletterne hver dag. Vi er i tæt dialog med kommunen om forholdene på pladsen og vi synes ikke de er som beskrevet, tværtimod”, siger direktør i Padborg Transportcenter, Jesper Schimann Hansen, som tilføjer:.

“Vi er ofte også forbi i weekenden for at se, hvordan det står til og der har vi ikke oplevet hverken druk eller fester på pladsen”, nævner Jesper Schimann Hansen.

Afstand

Padborg Transportcenter har sørget for, at sundhedsmyndighedernes anbefalinger er blevet hængt op på flere sprog.

“Vi ser at chaufførerne holder afstand, og flere har både handsker og mundbind på. Der er ikke områder på Toldpladsen hvor chaufførerne samles. Derfor synes vi ikke det er problematisk at chauffører fra forskellige lande parkerer på området”, nævner Jesper Schimann Hansen.

Normalt er der ca. 5.000 lastbiler, der krydser grænsen hver dag. Ud af disse mange lastbiler er der en del som holder deres hvil i Padborg. Toldpladsen er i hjertet af Padborg og ligger ikke isoleret. Rundt omkring er der mulighed for at proviantere i supermarkeder i Padborg by. 

Derudover benytter rigtig mange sig af bade og tøjvask faciliteterne hos vores tankstationer, som ligger ved siden af Toldpladsen. Ifølge medarbejderne på tankstationerne opfører langt de fleste udenlandske chauffører sig pænt. De kan godt synes, at det er berettiget at de igen og igen får dårlig omtale. Derudover lægger mange af de fremmede chauffører og vognmænd en del penge hos servicevirksomhederne i Padborg. fordi man her har alt, hvad de skal bruge. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80